17 decembrie 2009

Una mica asa.....de pranz

Asta am in gand sa fie o postare scurta. Desi, nu stiu cum, in ultimul timp tot ce imi propun sa prezint pe scurt devine un roman intreg.
Vorbind de romana, in postul meu nostalgic de acum 2 zile, am zis ca o sa ma apuc de citit. Ce citesc? "Tunele" de Roderick Gordon si Brian Williams. M-am apucat dfe ea imediat dupa ce am postat acel articol. Nu stiu cum se face ca in ziua de marti din cele 528 de pagini ale cartii (cu tot cu epilog) am citit 326. Nu ma intrebati cum aratq personajele. Nu am avut timp sa mi le imaginez. Stiu doar cum ii cheama, cum se comporta si ce au facut. Cartea mie imi place foarte mult si le recomand devoratorilor de carti fantasy si celor care cauta misterul.
Alt "eveniment" l-as putea numii e ca toata lumea se muta. Toata lumea parasesti Google si trece pe domenii private. Don't ask me why, dar oricum Marian si....Grig, va doresc sedere placuta in noul vostru domeniu, numai sa nu il mai cenzurati si pe acesta, partea cu material neadevat, care ti-o tranteste cand vrei sa intri pe blog, numai ii intarata pe minor sa intre, ei cautand pornoseagurile (trus me, I know things). Deci pana nu pui o p[oza cu tine gol in baie, nu mai pune banner-ul acela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu