10 mai 2009

Review 2:Fifa Street 2

Ei bine acest joc, pentru mine, este unul foarte controversat. Pe de o parte este captivant si provocator, pe de alta parte este mult prea enervant. Dar sa incep cu inceputul.
Din afara jocul arata foarte atractiv, purtand sigla FIFA si EA Sports la vedere. Pe verso apare mare scris: "Play or be played".
La inceput jocul pare usor, avand posibilitatea de a-ti alege singur echipa cu care vrei sa joc, cam ca si in celelatle jocuri FIFA. Apoi ai game modes si de acolo incepi partea de "career" a acestui joc. Aici iti creezi singur un jucator si de acolo vei primii alti 3, impreuna formand o echipa. Pe masura ce invingi alte echipe, primesti "Skill Bills" pe care le poti folosi pentru un up-date la jucatori. De asemenea iti poti creea singur terenul pe care vrei sa joci. Sa controlezi jucatorii nu e cine stie ce arta. Ca si in alte jocuri butonul analog stang se ocupa de miscarea personajului. "X"-ul e pentru a selecta jucatorii si pentru pase pe jos.
Cu "patratul" poti da pase inalte sau deposeda jucatori.
Cu "cercul" dai sut.
Iar cu "triunghiul" faci unul din dribling-urile care au facut acest joc celebru.
Si cu butonul analog drept, poti sa faci scheme, si e mai bine asa, dar pentru inceput ajunge triunghiul (asta in caz ca sunteti ca mine si nu ati jucat FIFA STREET 1).
Dar de aici lucrurile incep s-o ia in jos. Adica meciurile devin tot mai complicate, iar adversarii... iti sare mustarul cand vezi ca fac niste scheme de ti se inoada degetele pe maneta, iar orice schema incerci sa faci tu, ei o anticipeaza si o blocheza. Apoi cand vezi ca portarul tau nu e in stare sa pastreze mingea, doar sa o respinga sau sa o prinda la picior, iar atunci e deposedat in 2 secunde si PAC...ai luat gol. Asta e partea enervanta. Partea si mai enervanta e atunci cand ii vezi cum fac schemele in jurul unui singur jucator de-al tau, jucatorul tau e ametit si pica jos, iar pe cand ai schimbat jucatorii si ai adus "ajutoarele", ala da pase pe sus la unul care sta "la pomana" in fata portii tale, portatul tau nu face nimic, si iei gol. Adica ma enervez numa cand povestesc despre asta.
Verdictul final despre acest joc, e ca nu trebuie luat si jucat decat de un adevart fan al jocurilor FIFA, sau de cineva cu nervi de otel, si o groaza de timp pentru a juca jocul asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu