10 august 2009

Blogging news

Nu am mai scris de ceva vreme. Is din ce in ce mai preocupat de mutatul meu din oraselul meu linistit in capitala. Sau langa, acolo unde pica toata ziua avioane, la Clinceni. M-am dus in acest sfarsit de saptamana acasa [n.r. la Clinceni] sa il ajut pe tata sa imi construiasca camera. Adica sa transforme podul actual, intr-o camera demna de un licean. Si cum tata si-a epuizat materialele de constructie rapid, m-a trimis pe mine prin sat sa caut suruburi. Mi-a explicat unde gasesc un magazin de piese si am plecat. Pe drum gasesc un conational rrom. Cum eram nou prin sat, ma vedeam ca un cos mare pe nas. Incepe:
"Bah, unde mergi?" eu:
"La magazin!". La intoarcere....
"Bah, dar unde stai?"eu:
"Langa fosta politie"
"Unde mai exact? La cine?"
"Fam ******"
"Da, da stiu"
Cum pe tata nu l-a multumit complet ce am gasit....ma duc iar.
"Iar te duci bah?"
"Da"
"Era buna o bicicleta..(rade)"
"Da n-am"
La intoarcere deja parca vroia sa ne avem preteni...Bine, a trebuit eu sa fac umpic pe prostu, dar nici el nu era chiar student la litere. Concluzie, trebuie sa ma plim umpic prin sat cu tata, sa vada lumea pe cine am in spate si de al cui sunt. Intre timp alte sitri soc. Azi am aflat si eu cine a fost (este) vestita (parca) eleva porno. O singura stire mi-a atreas atentia: a fost eleva la Creanga. Adica acolo unde ma duc eu. E interesant sa sti chestia asta. Oricum nu ma afecteaza foarte mult.
Pe de alta parte am cam inceput sa vad ce rute pana la liceu am. Cred ca merg pe tramvaiele 11 si 23 parca. Un microbuz si 2 tramvaie....am ce umbla dimineata.
Ma mai duc si in acest week-end la Bucuresti. Am o intrebare: Cina imi poate spune ce mijloace de transport in comun trebuie sa urmez ca sa ajung la o intalnire SeatCupra sau ClubSeat? Multumesc aniticipat cititorilor mei ! :)

Un comentariu: