24 septembrie 2009

Back on line

Azi am revenit on line. Dupa trei saptamani in care Romtelecomul m-a amanat cu instalarea Internetului, azi a venit si salvarea mea Vodafone Internet Mobile. Am pana la 7Mbps si il pot lua peste tot. Dar nu o sa intru in detalii. Mai bine va povestesc cum e noua mea viata de bucurestean.
Orarul e putin mai dat peste cap. Am ore de la 14 la 20. Profesorii sunt OK mai putin proful de mate. La algebra nu intelegem nimic. Nici eu nici alti cativa colegi. E foarte naspa. Romana e Ok si la fel si celelalte materii. Partea naspa e ca daca vreau sa fiu la liceu pe ora 2 trebuie sa plec de acasa la 12:25. Si de obicei ajung acasa la ora 10 fara un sfert. E chiar naspa. Partea cea mai buna e ca ma inteleg bine cu colegii. Partea naspa e ca trebuie sa fac pe dracu in patru sa imi schimb Windowsul. Am descoperit si eu dupa patru luni ca la un RAM de 512 Mb nu se instaleaza Windows Vista. Sper insa ca in maxim doua sapramani sa rezolv si aceasta mica problemuta.
Sarind de la una la alta, chiar imi place aici in Bucuresti. Imi place agitatia asta permanenta si faptul ca si sa vrei nu te poti plictisi. Imi place faptul ca in permanenta trebuie sa fi atenta la lucrurile din jurul tau. Si mai ales la buzunare. -nu, nu sunt ironic- In ceea ce ma priveste, castile in urechi si muzica sa sune. Alte griji nu am.
Maine ma duc cu mama si cu trenul pana la Turda. Daca am noroc si prind o priza in vagon, voi fi si maine on-line. Da, nu a inceput bine scoala si eu deja lipsesc. Asta e. Acuma eu ma pregatesc sa inchid. Maine am o zi plina si sunt obosit. Va urez pe moment o seara frumoasa si ne mai auzim zilele viitoare!

2 comentarii:

  1. cat e internetul mobil de la vodafone?cat costa?ca ma bate si pe mine un gand! :d

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand scuze pentru "promtitudinea" cu care iti raspund. Pretul...hmmm.... sincer nu prea stiu. Undeva intre 3 si 14 euro pe luna :D
    Ar trebuii sa gasesti toate preturile pe site-ul celor de la Vodafone. La mine cu Vista-ul meu pe RAM de 512Mb, dureaza mai mult pana sa urneste calculatorul decat pana se incarca pagina de net. :D

    RăspundețiȘtergere